2 Şubat 2010 Salı

4. Tür The Fourth Kind


4. Tür film izle
4. Tür – The Fourth Kind
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem, Korku, Macera
Belgesel-film niteliğini taşıyan “The fourth Kind” bence izlemeye değer bir film.Yıllardan beri süregelen,kanıtlanamayan fakat bir o kadarda bunun doğru olduğunu belirten insanların söyledikleri dünya dışı varlıklar tarafından kaçırılma olayları..
Bu konuyla ilgili bir çok belegesel çekildi,metafizik/paranormal olayları inceleyen dergilerde haberler yer aldı..Konunun ele alınış biçimi çok etkileyici..
Filmde eş zamanlı olarak hem orijinal görüntüleri hemde sonradan kurgulanan bölümleri izliyoruz..filmizleyiciyi çekme açısından başarılı..
Filmde gösterilen kamera kayıtları ve dinletilen kasetlerin gerçekliği tabiki tartışılabilir,ama en önemlisi bir çok filmde yer alan saçma sapan yaratıkları;iri gözlü kısa boylu uzaylıları bu filmde görmüyoruz..
The exorcism of Emily Rose ve The Monthman Prophecies filmlerini zaman zaman anımsattı bana.. (olayların ele alınış biçimi açısından)
Filmde anlatılanlara inanmayabilirsiniz çok saçmada bulabilirsiniz yada inanabilirsiniz.. zaten verilmek istenen mesajda bu:”var olan birşeyler var fakat inanmak veya inanmamak tamamen size kalmış.”



0 yorum:

Yorum Gönder